Khamis, 10 September 2009

Histeria ketika berpuasa - es histeria SMK Paya Pulai berulang pada bulan RamadanSEORANG guru cuba menenangkan pelajar (kanan) SMK Paya Pulai, Temerloh yang diserang histeria semalam.


TEMERLOH - Dewan Serbaguna Taman Setia Jasa, Paya Pulai di sini yang sepatutnya sunyi sepi dengan sesi peperiksaan percubaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tiba-tiba gempar apabila lima pelajar perempuan sekolah itu meracau-racau diserang histeria.

Kejadian membabitkan para pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Paya Pulai itu berlaku pada pukul 10.30 pagi sewaktu mereka menduduki peperiksaan berkenaan.

Menurut seorang guru sekolah tersebut yang enggan nama dan gambarnya disiarkan, kesemua mangsa telah dibawa ke masjid berdekatan sebelum dipulihkan.

Katanya, empat daripada mangsa dapat dipulihkan segera tetapi seorang lagi pelajar terus meracau-racau hampir sejam di perkarangan masjid.Kosmo Online: 10 September 2009

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Silalah lawati blog www.rajamenangis.blogspot untuk mendapatkan bahan sejarah tempatan yang menarik dan menyayat hati serta untuk memperkuatkan jati diri kita sebagai rakyat tanah air tercinta.


www.rajamenangis.blogspot.com

Teacher Ana berkata...

Aneh juga bila difikirkan bulan-bulan puasa masih ada kejadian ni.. Banyak2 la berdoa moga2 Allah melindungi kita semua